Welkom!

Wordt de Nationale Loterij sponsor van jouw evenement?

Ieder jaar sponsoren wij ruim 1.300 evenementen via onze merknamen "Lotto", "Win For Life", “EuroMillions” en “Nationale Loterij”.

Om eventueel ook een sponsoringbedrag te kunnen genieten, moet je in eerste instantie een dossier indienen.
 

Daartoe stellen wij deze zes basisvoorwaarden:

  1. Het evenement moet in België plaatsvinden.
  2. Het doelpubliek van het evenement mag niet minderjarig zijn.
  3. Het evenement en de voorgestelde return moeten passen binnen de marketing-en sponsorstrategie van de Nationale Loterij. Het evenement of de activiteit moet een bijdrage leveren aan het imago en de commerciële objectieven van de Nationale Loterij en haar merken.
  4. De Nationale Loterij moet de garantie krijgen dat zij optreedt als exclusieve sponsor in de sector van kansspelen en sportweddenschappen.
  5. Het dossier moet worden ingediend uiterlijk drie maanden vóór de datum van het evenement.
  6. Het dossier moet worden ingediend door een meerderjarige persoon.

 

Gelieve rekening te houden met de volgende belangrijke opmerkingen alvorens je jouw dossier indient:

  • Deze website wil het selectieproces optimaliseren door je bij de beschrijving van jouw dossier te helpen aan de hand van een reeks van voorgedrukte formulieren.
  • Lees je dossier aandachtig na alvorens je het indient! De selectieprocedure wordt immers gestart zodra je jouw dossier hebt ingediend.
  • Alle formulieren worden om de paar seconden automatisch opgeslagen. Je hoeft het hele proces dus niet in één keer af te werken; je kunt jouw werkzaamheden onderbreken en vervolgens zonder problemen voortzetten.


Veel succes!

 

Dien een nieuwe aanvraag in.